No Sound Output from Internal Speakers

Hey guys, I have a Macbook Late 2009, White, Unibody.

For some reason I have no Audio coming out of my Macbook. It says in "Sound Preferences > Output/Input" I have no devices.

I've made sure the speaker is connected to the motherboard, but when I try and change the volume it has a little "No Entry" sign under the volume. There are no lights from the Audio Jack, and it has been cleaned thoroughly.

I am running Yosemite 10.10.3

Please help!

Thank you.

Beantwoord! View the answer Dit probleem heb ik ook

Is dit een goede vraag?

Score 0

Commentaar:

Hello Mayer,

It says under "Audio"

Devices:

Intel High Definition Audio:

Audio ID: 0

door

Een opmerking toevoegen

3 Antwoorden

Gekozen oplossing

Let's try to determine if it a hardware or software issue. Go under the Apple in the upper left hand corner to "About this Mac" > more info > Hardware > audio, and let us know what it tells you.

Was dit antwoord nuttig?

Score 1
Een opmerking toevoegen

Mayer. Could you please help me with this. I have the exact same issue.

Was dit antwoord nuttig?

Score 0
Een opmerking toevoegen

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2009 with exact same problem.

Went to check "about this computer" > Audio> Devices> (there is nothing)

Could it be a Hardware issue?

Was dit antwoord nuttig?

Score 0
Een opmerking toevoegen

Voeg je antwoord toe

Joshua Turner zal eeuwig dankbaar zijn.
Weergavestatistieken:

Afgelopen 24 Uren: 0

Afgelopen 7 Dagen: 4

Afgelopen 30 Dagen: 24

Altijd: 1,826