Ga door naar hoofdinhoud

Handleidingen en ondersteuning voor allerlei TV's.

7096 Vragen Bekijk alle

58PUS6203/12 geen beeld geen geluid

beste lezers,

ik heb de 58PUS6203/12 van Phillips bijna 3 jaar geleden gekocht, nooit een probleem mee gehad hangt ook netjes aan de muur nooit verschoven maar van de een op de andere dag geeft deze geen beeld en geen geluid meer.

opstarten doet tie wel ik zie ook gewoon het rode lampje branden dus de aan en uit knop doet het maar verder dan dat komt tie niet, ook als ik op instellingen klik of het tv menu wil opstarten geeft hij niet thuis.

iemand enig idee ?

mvg Paul

Beantwoord deze vraag Dit probleem heb ik ook

Is dit een goede vraag?

Score 0
Voeg een opmerking toe

1 Antwoord

Dag Paul

Jouw Toestel is gebouwd op een TPM18.6E LA chassis..

Als ik me niet vergis betekent een rood lampje spanning aan maar nog niet opgestart en geconnecteert ( m.a.w. in stand by ).

Probeer eens of het lukt door een paar knoppen op je TV wat leven in de brouwerij te krijgen.

Lukt dit niet trek dan de stekker uit het stopcontact en plug deze na een half uurtje weer in en probeer het nog eens.

Nog geen succes ? , dan word het meer technischer en heb je een service manuel nodig.

Microsoft Word - TPM18.6E LA__312278520682_180824

Deze heb via bovenstaande link toegevoegd.

succes;

Homer82

Was dit antwoord nuttig?

Score 0
Voeg een opmerking toe

Voeg je antwoord toe

Paul zal eeuwig dankbaar zijn.
Weergavestatistieken:

Afgelopen 24 uren: 0

Afgelopen 7 dagen: 0

Afgelopen 30 dagen: 3

Altijd: 14