Released on September 19, 2014, this 4.7" screen iPhone is the smaller version of the iPhone 6 Plus. Identifiable by the model numbers A1549, A1586, and A1589.

4420 Vragen Bekijk alle

Not battery charge (Battery, Jack and Tristar replaced)

Hi,

My iPhone6 don't load energy so i replaced the battery, charge jack and finaly Tristar IC (two times).

I pluged the charge cable and with the multimeter measured the voltage which was between 0 and 1.5 Volts.

Someone can tell my what i did wrong or what could i do to get an higher voltage between 4.8 and 5 Volts?

Beantwoord! View the answer Dit probleem heb ik ook

Is dit een goede vraag?

Score 0
Een opmerking toevoegen
Verspreid de kerstsfeer
Krijg 12€ korting op je aankoop van 50€ of meer met de code FIXMAS12
Verspreid de kerstsfeer
Krijg 12€ korting op je aankoop van 50€ of meer met de code FIXMAS12

3 Antwoorden

Gekozen oplossing

Is the phone recognized by iTunes? Where you measuring the voltage of 1.5V at the battery terminals?

Normally this kind of problem is Tristar related but it could also be Tigris, which is responsible for delivering the current to the battery. I would check that circuit in detail. I would also consider Tristar again. You may have a bad batch of chips or perhaps something has gone wrong with your rework (especially if you are just starting out).

Was dit antwoord nuttig?

Score 3

Commentaar:

Hello @refectio ,

I´m measuring 1.5V on the charging battery terminals, and above the sim card slot.

I already replaced the Tigris, and PMIC, as Daniel talk on the post above. But stills the same voltage.

Do you have any clue, of what else could it be?

Best Regards.

door

Een opmerking toevoegen

did you check pmic if its faulty you will have no power either

Was dit antwoord nuttig?

Score 1
Een opmerking toevoegen

Before replace TRISTAR you need to confirm that Q1701 feeds TRISTAR with 5v.

How to confirm?

Check C1704 for 5v.

If 5v not present remove Q1701 and jumper pins 2-3.

Was dit antwoord nuttig?

Score 1

Commentaar:

I doesn’t checked C1704 before replace TRISTAR because i've searched some threads about this issue and the great majority of the community referred to this symptom as being a problem of TRISTAR.

Yesterday i have checked for the C1704 and I found out it doesn't have the 5v it was around the 2.5v, so I replaced “Q1701" and "jumper pins 2-3” as you advise but the problem remains.

Do you have another tip to solve this problem?

door

If correctly Q1701 jumped you must get 5v on C1704.

Please check and post after jumper, values of connector / C1704.

door

Een opmerking toevoegen

Voeg je antwoord toe

Arris zal eeuwig dankbaar zijn.
Weergavestatistieken:

Afgelopen 24 Uren: 2

Afgelopen 7 Dagen: 2

Afgelopen 30 Dagen: 9

Altijd: 185