Ga door naar hoofdinhoud

The March 2015 update of Apple's 13" MacBook Pro Retina Display, model A1502, features fifth-generation Intel Core i5 and i7 processors and introduces the Force Touch trackpad.

1185 Vragen Bekijk alle

Ekranı açtığımda ve alt kasadan taşıdığımda çıtırtı geliyor

Merhaba. Bir süredir MBP 13'' Early 2015 model laptopumda az da olsa alt kasasında çıtırtı geliyor. Vidalarını söküp daha sıkı veya daha hafifletmem işe yarar mı?

Teşekkürler.

Beantwoord deze vraag Dit probleem heb ik ook

Is dit een goede vraag?

Score 0
Voeg een opmerking toe

2 Antwoorden

Het nuttigste antwoord

Tabii. Ekranı açarken kasmanın meydana geldiği noktayı doğru tespit etmek gerek. Açarken oluşan kasma alt kasayı etkiliyor mu yoksa ekran ve kasa arasındaki menteşeden mi oluşuyor bunu anlayabilmek adına dikkat ederek açın.


Eğer alt vidaları açabilecek bir tamir setine sahipseniz alt kapağı çıkarttıktan sonra ekranı açıp kapatarak sorunlu bölgeyi daha rahat tespit edebilirsiniz.



MacBook Pro cihazlarda kronik bir arıza değil öncelikle muhtemel darbe sonucunda oluştu. Bu tip bir sesi çıkartabilecek iki nokta bulunmakta bunlar ekranın sağ ve sol alt kısmıdır. Ekran altında bulunan plastik silikon tabaka ezildiğinde bu gibi durumlarla karşılaşmanız mümkündür.


Tavsiyem çizilmeyi önlemek adına bir plastik üzerinden bir madeni para ile baskı yaparak alanları düzenlemenizdir. Aksi durumda ekran panelinden sökülecek ve kasa onarımı yapılacaktır.



MacBook Pro servisi konusunda https://kaptanbilgisayar.com.tr/macbook-... bu firmayı önerebilirim.

Alt kapak açılış görselleri : MacBook Pro 13" Retina Display Early 2015 Lower Case Replacement

Was dit antwoord nuttig?

Score 1
Voeg een opmerking toe

Merhaba

Sorununuza hala çözüm bulamadıysanız F1 Teknoloji olarak yardımcı olmak isteriz. Teknik Servisimiz İstanbul Maltepe’de hizmet vermektedir. https://www.f1teknoloji.com

Was dit antwoord nuttig?

Score 0
Voeg een opmerking toe

Voeg je antwoord toe

Emek zal eeuwig dankbaar zijn.
Weergavestatistieken:

Afgelopen 24 uren: 0

Afgelopen 7 dagen: 0

Afgelopen 30 dagen: 4

Altijd: 380