Ga door naar hoofdinhoud

1.6 or 1.8 GHz dual-core processor, 2 GB or 4 GB of SDRAM, 64 GB or 128 GB SSD

190 Vragen Bekijk alle
Vraag afgerond

"?" even after hard drive change

At first I think it is a bad SSD hard drive, so I purchase a new one. After installing it, and put the old drive into a USB case, the old drive works like a charm on another mac using USB with which I have recover all the files. The MacBook Air with the "?" issue still blinks. I tried external hard drive, USB CD drive with snow leopard, and even wireless, with no luck. In case of the wireless, I got it to log onto my wireless system, but that is the end of the entire deal. No more next step. Please advice.

Go tit working... finally. It is a bad hard drive cable. After I am able to swap a new cable, the old hard drive is working now. Must have kinked the old one too much that I break it.

Beantwoord! Bekijk het antwoord Dit probleem heb ik ook

Is dit een goede vraag?

Score 0

Commentaar:

What happens when you put the original SSD back in, does it work then? If it works you need prep the new SSD using the external case to house it. Then make sure to use system pref to select the external SSD to be the boot volume and then swap them over again.

door

Voeg een opmerking toe

1 Antwoord

Gekozen oplossing

Hi have you check the HDD cable friend?, the "?" logo means no OS/HDD detected, so if it has faulty HDD cable then it will indicate the "?" logo., hope that helps cheers!!

Was dit antwoord nuttig?

Score 0

Commentaar:

THat is exactly what I found out. It is the cable! It some how got loose!

door

Happy it was just a loose cable - Osomemac if you'er all set here how about marking this question as answered

door

Voeg een opmerking toe
Weergavestatistieken:

Afgelopen 24 uren: 0

Afgelopen 7 dagen: 0

Afgelopen 30 dagen: 0

Altijd: 441