Ga door naar hoofdinhoud

Repareer je spullen

Recht op reparatie

Winkel

Help

Deze versie is geschreven door: oldturkey03 (stem details) ,

Titel:

45% of iPad screen gone (left side) with streaks

Tekst:

It was working perfectly last night, in church (Wednesday).  brough it home. Turned it on, and suddenly 45% of the screen is just (entire left side)... gone!

I'd show a picture, but not sure whereto, here.

I disassembled it and it's not a cable issue, because I wiggled and pushed on the video cable (and even unplugged it and replugged it a couple times) and the display looks exactly the same.  No change whatsoever.

I'm assuming it's a bad LCD, but could it be video chip/digitizer related at all?

I gotta replace a ton of the metal clips (I broke all but one) and replace some of those tiny rubber dots (how important are they?).

Apparaat:

iPad

Status:

open

Goedgekeurd antwoord:

75928

Bewerkt door: Richdave ,

Titel:

45% of iPad screen gone (left side) with streaks

Tekst:

It was working perfectly last night, in church (Wednesday).  brough it home. Turned it on, and suddenly 45% of the screen is just (entire left side)... gone!

I'd show a picture, but not sure whereto, here.

I disassembled it and it's not a cable issue, because I wiggled and pushed on the video cable (and even unplugged it and replugged it a couple times) and the display looks exactly the same.  No change whatsoever.

I'm assuming it's a bad LCD, but could it be video chip/digitizer related at all?

I gotta replace a ton of the metal clips (I broke all but one) and replace some of those tiny rubber dots (how important are they?).

Apparaat:

iPad (1st Gen)
iPad (1st Gen)

Status:

open

Origineel bericht door: Luposian ,

Titel:

45% of iPad screen gone (left side) with streaks

Tekst:

It was working perfectly last night, in church (Wednesday).  brough it home. Turned it on, and suddenly 45% of the screen is just (entire left side)... gone!

I'd show a picture, but not sure whereto, here.

I disassembled it and it's not a cable issue, because I wiggled and pushed on the video cable (and even unplugged it and replugged it a couple times) and the display looks exactly the same.  No change whatsoever.

I'm assuming it's a bad LCD, but could it be video chip/digitizer related at all?

I gotta replace a ton of the metal clips (I broke all but one) and replace some of those tiny rubber dots (how important are they?).

Apparaat:

iPad (1st Gen)

Status:

open