Ga door naar hoofdinhoud

Repareer je spullen

Recht op reparatie

Winkel

Help

Deze versie is geschreven door: mayer (stem details) ,

Titel:

Garmin Nuvi 680 - No boot after battery replacement

Tekst:

Hi all,

Like a doofus, I tried following text instructions and a YouTube video for battery replacement on my Garmin Nuvi 680 (this was before learning about ifixit).

Surprisingly, I was able to get everything apart without losing anything and back together with no leftover parts :D

My issue is that the GPS won't boot back up now (or, at least, nothing is showing on the screen).  I thought that maybe the battery needed to be charged, so I left it to charge for an entire day.  No dice.

To check and see if it was the unit or just a bad battery, I reinstalled the original battery and got the same result - nothing displaying on the screen.

When separating the two halves, I did manage to pop the ribbon cables off, accidently (the instructions I was following did not mention disconnecting them, like the article here does).  I got them reinstalled, but am not sure I did it correctly and only the two that have latches came off.

Any ideas on what to check or what may be causing the issue?

Thanks,

Ed

Apparaat:

Garmin Nuvi 680

Status:

open

Goedgekeurd antwoord:

72344

Origineel bericht door: Ed K ,

Titel:

Garmin Nuvi 680 - No boot after battery replacement

Tekst:

Hi all,

Like a doofus, I tried following text instructions and a YouTube video for battery replacement on my Garmin Nuvi 680 (this was before learning about ifixit).

Surprisingly, I was able to get everything apart without losing anything and back together with no leftover parts :D

My issue is that the GPS won't boot back up now (or, at least, nothing is showing on the screen).  I thought that maybe the battery needed to be charged, so I left it to charge for an entire day.  No dice.

To check and see if it was the unit or just a bad battery, I reinstalled the original battery and got the same result - nothing displaying on the screen.

When separating the two halves, I did manage to pop the ribbon cables off, accidently (the instructions I was following did not mention disconnecting them, like the article here does).  I got them reinstalled, but am not sure I did it correctly and only the two that have latches came off.

Any ideas on what to check or what may be causing the issue?

Thanks,

Ed

Apparaat:

Garmin Nuvi 680

Status:

open