Ga door naar hoofdinhoud
Help

Deze versie is geschreven door: Toni Salisbury ,

Tekst:

I am having this same issue, except my fan clamp and connector are fine. I recently swapped out a i5, 4gb ram logic board for an i7,8gb logic board. Everything is working perfectly the computer never seems hot, but the fan is constantly running. I am wondering if thermal paste will help, but I don’t really know why if it’s not actually hot? Any insight would be helpful!
=== Update (08/29/2020) ===
-
Thank you. Sorry, I had other screen shots to post before I changed the fan and tried the second logic board and added the 256gb ssd.
as of this morning, this is what is happening and this is basically regardless of whether or not I have anything running or not. The RPM stays the same (7000) and the temp goes between 98-150f, but doesn’t usually stay up there. Lives around 117-127f.
[br]
+
[image|2199090]
[image|2199088]
[image|2199089]
+
+
+
+
+
+So, I put in the original logic board that came with the computer, the i5, 4gb ram one and the fan is back to normal. The temp still runs high, actually higher than the other, but the exhaust is much lower, and this is actually hotter to the touch. I just think it’s interesting the fan doesn’t run constantly with the i5, but I think ultimately you might be right about the screen. I decided against replacing it and just returned the various upgraded computer parts and bought a newer MacBook Air with the amount of memory I need and processing speed, so… but I learned a lot from this and thank you for your help!

Status:

open

Bewerkt door: Toni Salisbury ,

Tekst:

I am having this same issue, except my fan clamp and connector are fine. I recently swapped out a i5, 4gb ram logic board for an i7,8gb logic board. Everything is working perfectly the computer never seems hot, but the fan is constantly running. I am wondering if thermal paste will help, but I don’t really know why if it’s not actually hot? Any insight would be helpful!
+
+=== Update (08/29/2020) ===
+
+Thank you. Sorry, I had other screen shots to post before I changed the fan and tried the second logic board and added the 256gb ssd.
+
+as of this morning, this is what is happening and this is basically regardless of whether or not I have anything running or not. The RPM stays the same (7000) and the temp goes between 98-150f, but doesn’t usually stay up there. Lives around 117-127f.
+
+[br]
+
+[image|2199090]
+
+[image|2199088]
+
+[image|2199089]

Status:

open

Origineel bericht door: Toni Salisbury ,

Tekst:

I am having this same issue, except my fan clamp and connector are fine. I recently swapped out a i5, 4gb ram logic board for an i7,8gb logic board. Everything is working perfectly the computer never seems hot, but the fan is constantly running.  I am wondering if thermal paste will help, but I don’t really know why if it’s not actually hot? Any insight would be helpful!

Status:

open