Ga door naar hoofdinhoud
Help

Deze versie is geschreven door: Dan ,

Titel:

Noticed it restarts showing some message: the computer had to restart

Tekst:

-Hey there, I just updated a MBP 13" mid 2012, I changed the RAM for 2x8Gb 1600Mhz DDR3, and a SSD 1Tb as a main disk and using a Caddy I set up the 500Gb HDD instead of the super drive. installed OS Sierra everything seams to be just fine but in tree days of use I have noticed it restarts showing some message: the computer had to restart.......... Do you Guys have any clue about what the problem could be? any help? thanks in advance.
+Hey there,
+
+I just updated a MBP 13" mid 2012, I changed the RAM for 2x8Gb 1600Mhz DDR3, and a SSD 1Tb as a main disk and using a caddy I set up the 500Gb HDD instead of the super drive.
+
+Installed MacOS Sierra everything seams to be just fine but in tree days of use I have noticed it restarts showing some message: the computer had to restart …
+
+Do you Guys have any clue about what the problem could be? any help? thanks in advance.

Apparaat:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

Status:

open

Bewerkt door: Dan ,

Titel:

-No Title (You should edit this question)
+Noticed it restarts showing some message: the computer had to restart

Tekst:

Hey there, I just updated a MBP 13" mid 2012, I changed the RAM for 2x8Gb 1600Mhz DDR3, and a SSD 1Tb as a main disk and using a Caddy I set up the 500Gb HDD instead of the super drive. installed OS Sierra everything seams to be just fine but in tree days of use I have noticed it restarts showing some message: the computer had to restart.......... Do you Guys have any clue about what the problem could be? any help? thanks in advance.

Apparaat:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

Status:

open

Origineel bericht door: Albert Einstein ,

Titel:

No Title (You should edit this question)

Tekst:

Hey there, I just updated a MBP 13" mid 2012, I changed the RAM for 2x8Gb 1600Mhz DDR3, and a SSD 1Tb as a main disk and using a Caddy I set up the 500Gb HDD instead of the super drive. installed OS Sierra everything seams to be just fine but in tree days of use I have noticed it restarts showing some message: the computer had to restart.......... Do you Guys have any clue about what the problem could be? any help? thanks in advance.

Apparaat:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

Status:

open