Ga door naar hoofdinhoud
Help

Deze versie is geschreven door: SectorGaming ,

Titel:

There is a slight yellow tint on my iPhone 5S screen replacement

Tekst:

Hello, recently my friend gave me his old iPhone 5S to fix as it was old, but still worth salvaging. It needed a new screen and battery. Long story short, the battery went perfectly, but the screen is having issues. Everything works well on it. Touch ID, touch itself, front camera, ear speaker, etc. But, when the screen is installed/placed into the body of the phone, a slight yellow tint appears at the top. It is barely noticeable in the picture, but is clearer in person. I know it is not the screen because upon taking the screen out of the phones body, it disappears. I was told it was a pinch point within the screen caused by imperfect installment of the ear speaker, camera, etc., but even after uninstalling  everything and reinstalling it multiple times, the issue still shows up. I keep watching YouTube videos and looking at tutorials on different websites on how to replace it and nothing I do seems to be wrong. Anyone know any errors I could be making? Or how to fix it?

Thank You!

-Caleb

[image|1533814]

Apparaat:

iPhone 5s

Status:

open

Goedgekeurd antwoord:

513802

Origineel bericht door: SectorGaming ,

Titel:

There is a slight yellow tint on my iPhone 5S screen replacement

Tekst:

Hello, recently my friend gave me his old iPhone 5S to fix as it was old, but still worth salvaging. It needed a new screen and battery. Long story short, the battery went perfectly, but the screen is having issues. Everything works well on it. Touch ID, touch itself, front camera, ear speaker, etc. But, when the screen is installed/placed into the body of the phone, a slight yellow tint appears at the top. It is barely noticeable in the picture, but is clearer in person. I know it is not the screen because upon taking the screen out of the phones body, it disappears. I was told it was a pinch point within the screen caused by imperfect installment of the ear speaker, camera, etc., but even after uninstalling  everything and reinstalling it multiple times, the issue still shows up. I keep watching YouTube videos and looking at tutorials on different websites on how to replace it and nothing I do seems to be wrong. Anyone know any errors I could be making? Or how to fix it?

Thank You!

-Caleb

[image|1533814]

Apparaat:

iPhone 5s

Status:

open