Ga door naar hoofdinhoud

Repareer je spullen

Recht op reparatie

Winkel

Help

Deze versie is geschreven door: Dan ,

Tekst:

I bought my 5670 on Gainsaver and it did not work for me at all. I can't verify whether it was a faulty GPU or that it just wasn't compatible. There

There
was no boot chime or anything, I even tried a new power supply. I ended up ordering another radeonRadeon 4670 and it ended up working fine...fine for a few days.days, then it kind of crapped out on me. I

I
can still boot and I think it actually loads up fine, because when I hit the volume, I could hear the clicks! I'm hoping I just !@#$%^messed up the display connector from disconnecting and reconnecting so many times. I ordered the part, but the only place I could find it was some guy in chinaChina, so I've been waiting on it for a week or two now. If

If
it doesn't work, I've about had it with this thing, and will probably end up just backing up the harddriveHD and parting it out.
I bought my 5670 on Gainsaver and it did not work for me at all. I can't verify whether it was a faulty GPU or that it just wasn't compatible. There

There
was no boot chime or anything, I even tried a new power supply. I ended up ordering another radeonRadeon 4670 and it ended up working fine...fine for a few days.days, then it kind of crapped out on me. I

I
can still boot and I think it actually loads up fine, because when I hit the volume, I could hear the clicks! I'm hoping I just !@#$%^messed up the display connector from disconnecting and reconnecting so many times. I ordered the part, but the only place I could find it was some guy in chinaChina, so I've been waiting on it for a week or two now. If

If
it doesn't work, I've about had it with this thing, and will probably end up just backing up the harddriveHD and parting it out.

Status:

open

Origineel bericht door: Dave Wu ,

Tekst:

I bought my 5670 on Gainsaver and it did not work for me at all. I can't verify whether it was a faulty GPU or that it just wasn't compatible. There was no boot chime or anything, I even tried a new power supply. I ended up ordering another radeon 4670 and it ended up working fine... for a few days. then it kind of crapped out on me. I can still boot and I think it actually loads up fine, because when I hit the volume, I could hear the clicks! I'm hoping I just !@#$%^ up the display connector from disconnecting and reconnecting so many times. I ordered the part, but the only place I could find it was some guy in china, so I've been waiting on it for a week or two now. If it doesn't work, I've about had it with this thing, and will probably end up just backing up the harddrive and parting it out.

Status:

open