Ga door naar hoofdinhoud
Help

Deze versie is geschreven door: Dan (stem details) ,

Titel:

What causes “snowy” display on iMac screen after replacement

Tekst:

Completed the power supply replacement repair on a late 2012 27” iMac and at same time upgraded to SSD. Got display and everything sealed up and when I turn on I do get the boot chime, but what normally would be the grey loading screen is a grey snowy static with diagonal lines. No problem with logic board prior to this repair. Any suggestions on what happened? Possible that display cable did not fully click in and attach properly? Or could I have damaged the display cable during the repair? Please help!

[video|1162]

Apparaat:

iMac Intel 27" EMC 2546

Status:

open

Goedgekeurd antwoord:

483228

Bewerkt door: Greg Blair ,

Titel:

What causes “snowy” display on iMac screen after replacement

Tekst:

Completed the power supply replacement repair on a late 2012 27” iMac and at same time upgraded to SSD. Got display and everything sealed up and when I turn on I do get the boot chime, but what normally would be the grey loading screen is a grey snowy static with diagonal lines. No problem with logic board prior to this repair. Any suggestions on what happened? Possible that display cable did not fully click in and attach properly? Or could I have damaged the display cable during the repair? Please help!
 
[image|1428526video|1162]
[image|1428526video|1162]

Apparaat:

iMac Intel 27" EMC 2546

Status:

open

Origineel bericht door: Greg Blair ,

Titel:

What causes “snowy” display on iMac screen after replacement

Tekst:

Completed the power supply replacement repair on a late 2012 27” iMac and at same time upgraded to SSD. Got display and everything sealed up and when I turn on I do get the boot chime, but what normally would be the grey loading screen is a grey snowy static with diagonal lines. No problem with logic board prior to this repair. Any suggestions on what happened? Possible that display cable did not fully click in and attach properly? Or could I have damaged the display cable during the repair? Please help!

[image|1428526]

Apparaat:

iMac Intel 27" EMC 2546

Status:

open