Ga door naar hoofdinhoud

Repareer je spullen

Recht op reparatie

Winkel

Help

Deze versie is geschreven door: oldturkey03 (stem details) ,

Titel:

iPhone 6s Water Damage

Tekst:

Hi,

Ive got an iPhone 6s with previous water damage. Ive removed all the shields and carried out a full clean inc Ultra sonic. Ive tested VCC_Main , BATT_VCC & PP_5V0_USB with the board unpowered and powered no obvious shorts or low resistance readings. Ive tested The Various PMIC output Rails PP_GPU, PP_CPU, PP_SOC, PP_3V0_MESA etc all seem ok. When i connect the logic board to DCPS with voltage set to 4.2v the logic board doesn't draw any amps until i short pin 2 on the connector, the board then seems to boot normally with a steady increase in amp draw for about 3 seconds then the amp draw becomes erratic jumping from as low as .003a to as high as 1.03a it then fluctuates between these values. With a screen connected i get no image & no backlight.

Any ideas??

Apparaat:

iPhone 6s

Status:

open

Goedgekeurd antwoord:

475755

Origineel bericht door: Glen Fitchett ,

Titel:

iPhone 6s Water Damage

Tekst:

Hi,

Ive got an iPhone 6s with previous water damage. Ive removed all the shields and carried out a full clean inc Ultra sonic. Ive tested VCC_Main , BATT_VCC & PP_5V0_USB with the board unpowered and powered no obvious shorts or low resistance readings. Ive tested The Various PMIC output Rails PP_GPU, PP_CPU, PP_SOC, PP_3V0_MESA etc all seem ok. When i connect the logic board to DCPS with voltage set to 4.2v the logic board doesn't draw any amps until i short pin 2 on the connector, the board then seems to boot normally with a steady increase in amp draw for about 3 seconds then the amp draw becomes erratic jumping from as low as .003a to as high as 1.03a it then fluctuates between these values. With a screen connected i get no image & no backlight.

Any ideas??

Apparaat:

iPhone 6s

Status:

open