Ga door naar hoofdinhoud
Help

Deze versie is geschreven door: mayer (stem details) ,

Titel:

2009 Ford Escape windshield washer not spraying?

Tekst:

My 2009 Ford Escape windshield washer front and back stopped working at the same time a few months ago.  I haven't had a chance to look at it until last night.  The reservoir is filled to the max line.  There hasn't been any leakage.  I tested the pumps by having the hood open, windows down, and ran the motors.  I know they work because they are on the same circuit as the wipers.  The wipers work, but no fluid in front or back come out?  Would this be a clogged pump, reservoir dirty, or clogged lines?  Thanks.

Apparaat:

2008-2012 Ford Escape

Status:

open

Goedgekeurd antwoord:

240246

Bewerkt door: Walter Galan ,

Titel:

What could be problem with2009 Ford Escape windshield washer not spraying?
What could be problem with2009 Ford Escape windshield washer not spraying?

Tekst:

My 2009 Ford Escape windshield washer front and back stopped working at the same time a few months ago.  I haven't had a chance to look at it until last night.  The reservoir is filled to the max line.  There hasn't been any leakage.  I tested the pumps by having the hood open, windows down, and ran the motors.  I know they work because they are on the same circuit as the wipers.  The wipers work, but no fluid in front or back come out?  Would this be a clogged pump, reservoir dirty, or clogged lines?  Thanks.

Apparaat:

20092008-2012 Ford Escape Windshield Washer
20092008-2012 Ford Escape Windshield Washer

Status:

open

Origineel bericht door: Brian ,

Titel:

What could be problem with windshield washer not spraying?

Tekst:

My 2009 Ford Escape windshield washer front and back stopped working at the same time a few months ago.  I haven't had a chance to look at it until last night.  The reservoir is filled to the max line.  There hasn't been any leakage.  I tested the pumps by having the hood open, windows down, and ran the motors.  I know they work because they are on the same circuit as the wipers.  The wipers work, but no fluid in front or back come out?  Would this be a clogged pump, reservoir dirty, or clogged lines?  Thanks.

Apparaat:

2009 Ford Escape Windshield Washer

Status:

open